βιοκλιματικά σπίτια, Βιοκλιματικές κατοικίες, βιοκλιματικά κτίρια, πράσινη αρχιτεκτονική, συστήματα ICF, βιοκλιματικός σχεδιασμός, Φωτοβολταϊκά

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


Θερμοπροσόψεις

Οι κατασκευές


Η θερμοπρόσοψη είναι η εξωτερική θερμομόνωση ενός κτιρίου και αποτελείται από ένα σύστημα στρώσεων που αγκαλιάζει όλο το κτίριο παρέχοντάς του θερμομόνωση, προστασία και αισθητική ενώ αποτελεί την ιδανική λύση για τα αμόνωτα σπίτια.
Η θερμοπρόσοψη μας παρέχει γρήγορη απόσβεση χρημάτων λόγω εξοικονόμησης ενέργειας, παρέχοντας ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι. Με λίγα λόγια μας προσφέρει "ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ".


Η θερμοπρόσοψη δεν είναι απλή υπόθεση. Υπάρχουν απίστευτα πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να εκτελεσθούν σωστά ώστε η θερμοπρόσοψη θα έχει μια επαρκή προσδόκιμη ζωή χωρίς ιδιαίτερα αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα.
Η σωστή εφαρμογή στις γωνίες, οι συναρμογές με τα κουφώματα και άλλα λειτουργικά στοιχεία που διαπερνούν τις προσόψεις, η ανάγκη για αρμοκάλυπτρα, η σφράγιση με ελαστομερείς μαστίχες, η σωστή χρήση του υαλοπλέγματος σε ειδικά σημεία, οι απολήξεις στο χαμηλότερο σημείο, η ενδεχόμενη ανάγκη για ενσωμάτωση αρμών διαστολής, ο σεβασμός των χρόνων αναμονής ανάμεσα στις διαφορετικές φάσεις της κατασκευής
είναι μερικές από τις κρίσιμες λεπτομέρειες που, αν δεν εκτελεσθούν σωστά, θα δώσουν προβλήματα από τους πρώτους μήνες της κατασκευής.

Στην
Commerce Innovations προσφέρουμε:

Περιμετρική θερμομόνωση και προστασία υπογείων τοιχίων, θεμελίων και δωμάτων
Θερμομόνωση τοιχοποιίας
Θερμομόνωση στοιχείων από σκυρόδεμα
Θερμομόνωση οροφών κτιρίων
Ανεστραμμένη μόνωση δωμάτων
Θερμομόνωση σε κεραμοσκεπές
Ενδοδαπέδια θέρμανση
Γέμισμα ξύλινων πατωμάτων
Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσηςΗ Commerce Innovations δινει μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και σε κάθε κομμάτι του κτιρίου, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κομμάτια χωρίς προστασία (θερμογέφυρες).
Οι θερμογέφυρες οδηγούν σε ενεργειακές απώλειες ενώ μπορούν να οδηγήσουν σε συμπυκνώσεις της εσωτερικής υγρασίας πάνω στις εσωτερικές παρειές των εξωτερικών τοίχων του κτιρίου.
Στις περιπτώσεις αυτές ακολουθεί σχεδόν πάντα ο σχηματισμός μούχλας τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με τα πολυσχιδή προβλήματα που επισύρει.


Η θερμομόνωση που αποτελεί το κύριο μέρος της θερμοπρόσοψης και γίνεται με θερμομονωτικές πλάκες από διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) συγκεκριμένων προδιαγραφών.
Τα συνήθη πάχη είναι 5-8 εκατοστά αλλά υπολογίζονται έτσι ώστε να ικανοποιούν τον κανονισμό θερμομόνωσης.
Η τοποθέτηση των πλακών γίνεται συνήθως με ένα συνδυασμό συγκόλλησης με ρητινούχες τσιμεντοειδείς κόλλες και μηχανικής στήριξης με κατάλληλα πλαστικά στηρίγματα χωρίς κενά μεταξύ τους (θερμογέφυρες)


Προηγείται μια ενισχυμένη στρώση βάσης η οποία γίνεται με το υλικό που χρησιμοποιείται για τη συγκόλληση των θερμομονωτικών πλακών σε συνδυασμό με ένα καλό, αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα που προστατεύει τη στρώση βάσης και τις στρώσεις φινιρίσματος από τη ρηγμάτωση και συνεισφέρει στη στεγανοποίηση ενώ εγγυάται την αντοχή του συστήματος σε κρούση.
Τέλος τοποθετούνται τα έγχρωμα επιχρίσματα οργανικής βάσης σε πάχος 2,5 - 3 χιλιοστών τα οποία είναι στεγανά, εύκαμπτα, ανθεκτικά στον ήλιο και με επαρκή αντοχή σε κρούση επιχρίσματα, και διατίθενται βαμμένα ενω μπορούν να πάρουν διαφορετική υφή ανάλογα με τον τρόπο που γίνεται η τελική τους επεξεργασία.
Η Commerce Innovations είναι πάντα δίπλα σας έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις απορίες και να προτείνει την πιο ρεαλιστική πρόταση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα…Αρχική σελίδα | Οι κατασκευές | Τα προϊόντα | Οι υπηρεσίες | Οι μελέτες | Γνώσεις | Η εταιρεία | Η φιλοσοφία μας | Εκθέσεις-Ειδήσεις | Οι Συνεργάτες | Επικοινωνία | Πλάνο του δικτυακού τόπου


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού