βιοκλιματικά σπίτια, Βιοκλιματικές κατοικίες, βιοκλιματικά κτίρια, πράσινη αρχιτεκτονική, συστήματα ICF, βιοκλιματικός σχεδιασμός, Φωτοβολταϊκά

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


Βιοκλιματικά σπίτια

Οι κατασκευές


Η
Commerce Innovations είναι επίσημα πιστοποιημένη και εξειδικευμένη σε κατασκευές βιοκλιματικών σπιτιών και επαγγελματικών ακινήτων σε πολλές περιοχές της χώρας, με το σύστημα δόμησης ICF. Το είδος αυτό της κατασκευής είναι από τα κορυφαία στον κόσμο, ενω το τελικό αποτέλεσμα αυτού του συστήματος δόμησης, μας δίνει ένα βιοκλιματικό κτίριο πάρα πολύ στιβαρό αλλά και με εκπληκτική μόνωση. Τα μονωμένα καλούπια οπλισμένου σκυροδέματος (ICF), αποτελούνται από οικολογική διογκωμένη πολυστερίνη (EPS), η οποία περιέχει έως και 98% αέρα.


Είναι ανακυκλώσιμη, αυτοσβενύμενη, βραδυφλεγής, ενώ έχει διάρκεια ζωής που μετριέται με τους αιώνες. Η μονάδα θερμικής αντίστασης της διογκωμένης πολυστερίνης είναι από τις καλύτερες, 0.231 W/m2k.

(για περισσότερα διαβάστε εδω: Βιοκλιματικά σπίτια)
Ξέρετε ότι...
...αν εφαρμοστούν μέτρα εξοικονόμησης σε παλιές κατοικίες, η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να μειωθεί μέχρι και 60%, ενώ σε νέες κατοικίες η κατανάλωση μπορεί να μειωθεί ακόμα και σε ποσοστό 90% με σωστό σχεδιασμό;ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ IZODOM ICFΒιοκλιματικό σπίτι
είναι ένα κτίριο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, δηλαδή χρειάζεται λιγότερη κατανάλωση ενέργειας έως και 75%, για να θερμανθεί και να δροσιστεί. Αυτό επιτυγχάνεται με τη διπλή μόνωση της τοιχοποιίας από ειδικά επεξεργασμένη και πιστοποιημένη διογκωμένη πολυστερίνη, εξωτερικά και εσωτερικά, έτσι ώστε το βιοκλιματικό κτίριο να προστατεύεται από την εξωτερική θερμοκρασία πριν αυτή διαπεράσει την τοιχοποιία και μεταφερθεί η ζέστη ή το κρύο εντός του κτηρίου.


Πολλά άλλα πράγματα μπορούν να εφαρμοστούν με τον κατάλληλο βιοκλιματικό σχεδιασμό έτσι ώστε να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Γενικά τα βιοκλιματικά σπίτια απαιτούν ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν παράγοντες όπως ο προσανατολισμός, η μορφολογία του εδάφους, ο ηλιασμός, το μικροκλίμα της περιοχής, και οι σχέσεις δομημένου και φυσικού περιβάλλοντος.


(για περισσότερα διαβάστε εδω: Βιοκλιματικός σχεδιασμόςΤο δομικό σύστημα IZODOM
ICF που πρώτη η Commerce Innovations έφερε στην Ελλάδα, έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (όπως βραδυφλεγία 6 ωρών, αντισεισμικής θεμελίωσης υπογείων, ενεργειακής απόδοσης, ποιότητας κατασκευής, C.E. ISO κ.τ.λ.), ενώ η εμπειρία μας στις κατασκευές εξασφαλίζει την απόλυτη ενεργειακή απόδοση του βιοκλιματικού κτιρίου σας.

(για περισσότερα πατήστε εδώ: Σύστημα IZODOM I.C.F.)


Ο συνδυασμός των τεχνολογιών της
Commerce Innovations, δημιουργεί μία πράσινη κατασκευή, φιλική για το περιβάλλον, στην οποία εφαρμόζονται όλες οι νέες τεχνολογίες και τεχνικές που αφορούν στους εναλλακτικούς τρόπους δόμησης, θέρμανσης - ψύξης χαμηλής κατανάλωσης, καλύτερης θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, έξυπνα σχεδιασμένων χώρων, αποτροπής δημιουργίας υγρασίας, και συμπαγών και αντισεισμικών βιοκλιματικών κτιρίων με μηδενικό κόστος συντήρησης.

Η ταχύτητα της κατασκευής μειώνει το εργατικό κόστος, ενώ τα σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται αντικαθιστούν παλιές και χρονοβόρες μεθόδους χτισίματος, σοβαντίσματος, μάρμαρο-κονιάματος κ.τ.λ.. Η νέα τοιχοποιία μας βοηθάει επίσης στην ταχύτερη ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση, στην ευκολότερη τοποθέτηση πλακιδίων και γυψοσανίδων κλπ.

Όλο το βιοκλιματικό κτίριο καλουπώνεται περιμετρικά με τα σύγχρονα καλούπια δόμησης IZODOM. Τοποθετούνται συγχρόνως τα σίδερα (οπλισμός κτιρίου και τοιχοποιίας),ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται η ηλεκτρική και η υδραυλική εγκατάσταση. Κατόπιν εγχυεται το σκυρόδεμα. Έτσι, έχουμε έτοιμη όλη την τοιχοποιία μας, πάχους 20-25 εκ, χωρίς να χρειάζεται να σοφατίσουμε στην συνεχεία με τον παραδοσιακό τρόπο. Είναι η ίδια μέθοδος που χρησιμοποιείται για να κατασκευαστούν καταφύγια, υπόγεια τοιχία, τούνελ, εκκλησίες και στρατιωτικά κτίρια. Δηλαδή είναι η πιο κατάλληλη μέθοδος ούτος ώστε να έχουμε ένα αντισεισμικό, συμπαγές και ασφαλές βιοκλιματικό σπίτι.

Ελάτε και σεις να γνωρίσετε το νέο τρόπο δόμησης με IZODOM, πριν αποφασίσετε να χτίσετε. Το σπίτι σας είναι μία επένδυση και καλό είναι να κάνει
απόσβεση του χρέους σας, αντί να σας επιβαρύνει επιπλέον μακροπρόθεσμα για τη συντήρηση του. Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας που θα κάνετε σε σχέση με μια συμβατική κατασκευή (π.χ. κόστος πετρελαίου) και λόγω του επιχρίσματος με θερμό-χρωμοσοβά της εξωτερικής τοιχοποιίας (βάψιμο ξανά ύστερα από πολλά έτη), θα μειωθεί το κόστος συντήρησης του σπιτιού σας τόσο, ώστε να σας επιστρέφει χρήματα. Η διάρκεια ζωής των υλικών και η αντοχή της τοιχοποιίας στα βιοκλιματικά σπίτια μετρούνται με τους αιώνες, και εγγυώνται ότι όταν θα έχετε αποπληρώσει το χρέος σας, και ίσως να θέλετε να μεταβιβάσετε το σπίτι σας στα παιδιά σας, αυτό θα έχει την ίδια απόδοση και την ίδια ποιότητα που είχε όταν πρώτο-κτίστηκε, και όλα αυτά με μηδενικό κόστος συντήρησης.


EPS ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Η Commerce Innovations είναι πάντα δίπλα σας έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις απορίες και να προτείνει την πιο ρεαλιστική πρόταση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα…


Αρχική σελίδα | Οι κατασκευές | Τα προϊόντα | Οι υπηρεσίες | Οι μελέτες | Γνώσεις | Η εταιρεία | Η φιλοσοφία μας | Εκθέσεις-Ειδήσεις | Οι Συνεργάτες | Επικοινωνία | Πλάνο του δικτυακού τόπου


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού